Vintern närmar sig med stormsteg och det börjar bli kallare utomhus.

Vårt temporära ridtält är i bruk och hästarna börjar så smått vänja sig vid sin nya arbetsplats. Men vi märker redan nu att det är lite kallare i tältet än i vårt gamla ridhus, så ett tips är att klä sig lite varmare både när du ska rida och när du ska titta på.

För åskådare finns det en liten plats att stå vid sidan av ingången. Det är dock viktigt att vara lugn och tyst och öppna dörren, som finns till vänster om ingången, försiktigt för att inte skrämma hästarna.

 

Magasinet – den stora röda byggnaden på gårdsplanen Under byggtiden har Ridklubben tillgång till lokaler på övervåningen i den ände av Magasinet som ligger mot stallet, med ingång från brandtrappan bredvid toaletten. Där har vi möjlighet att arrangera klubbaktiviteter, som till exempel USEK:s aktiviteter. När det är öppet är alla medlemmar välkomna upp till lokalen.

         

Alla medlemmar kan också nyttja lokalerna i den allmänna delen av Magasinet, den så kallade värmestugan längst bort i Magasinet, med ingång vid grinden ner mot badplatsen. Där finns omklädningsrum, dusch och toalett. På övervåningen finns en raststuga med pentry och mikrovågsugn.

 

Tveka inte att höra av dig till Ridskolan eller Ridklubben om du har några frågor!